O nama

Postovani.

Predstavljamo Vam nov,moderan hotel u Valjevu,koji se nalazi na samo 1,5 km od centra grada .Miran i tih deo grada ,sveže i prijatne noći.

Hotel poseduje 11 soba (jednokrevetne,dvokrevetne i trokrevetne)

Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo sa tuš kabinom,fenom itd.Sve sobe su opremljene Led flat televizorima(kablovski programi),telefonom,klima uredjaj,grejanje ,hlađenje (fan coil sistem).

Ceo objekat hotela kao i svaka soba pokrivena je besplatnim WI-FI internetom.Imamo svoj restoran gde usluzujemo hotelski meni (doručak,ručak i večera) po vašem izboru.Besplatan parking za sve goste hotela.

Hotel u svom sastavu ima i svecanu salu, do sada jedinu koja je napravljena namenski u ovom gradu.Sala sluzi za razne vrste svecanosti ,svadbena veselja,punolestva kao i za konferencije,seminare i ostala slicna desavanja.

Opremljen najmodernijim sistemima grejanja i hladjenja zemlja vazduh sistem geotermalnih sondi.

Jedinstven sistem RGB I LED rasvete koji stvara predivan efekat BOJENJA sale .Kompletna sala ne poseduje niti jedno sijalicno grlo od kuhinje ,rashladnih komora ,hodnika ,toaleta ,sale i spoljasnje dekor rasvete sve je u najmodernijoj RGB i LED rasveti.

Posedujemo osvetljen parking za pun kapacitet sale.

Osecajte se prijatno kod nas.

HOTEL VIDIĆ.

Kontakt
  • email: info@hotelvidic.rs
  • recepcija: +381 14 500 357
  • mob: +381 64 4 014 014
  • +381 65 47 222 72

Lokacija

Hotel je smešten blizu centra Valjeva, nadomak centralne pešačke zone i većine gradskih znamenitosti. Iz hotela brzo možete stići u svaki deo grada (kolima), jer je u okruženju poslovnih, kulturnih, istorijskih i trgovačkih sadržaja. Prijatna atmosfera, ljubazno osoblje, udobni kreveti, prijatan enterijer, prelep ambijent, brz internet i usluga na vrhunskom nivou garantuju uživanje u samom hotelu. Ukoliko ste ljubitelj domaće kuhinje, preporučujemo da doručak ručak i večeru u hotelu. Posedujemo i nase vozilo sa kojim Vas mozemo odvesti do dogovorenih destinacija.

Prijavite se

na naš newsletter